Årets Byggblogg

 

priser

Utdrag från Bauhaus

”Det var hård konkurrens mellan de 38 byggbloggarna som nominerats till Årets Byggblogg. Juryn har efter ett omfattande arbete enats om vinnaren: 

Voxxela tar hem förstapriset i Årets Byggblogg och belönas med ett renoveringsbidrag på 25 000 kronor på Bauhaus. Byggbloggen handlar om ett nybygge med lösvirke på Vendelsö söder om Stockholm. Juryns vinnarmotivering lyder:

Voxxela belönas med utmärkelsen Årets Byggblogg för sin sanna gör-det-själv-glädje som genomsyrar det ambitiösa byggprojektet. I bloggen får läsaren följa med från det första spadtaget med rivningsarbete och tomtjobb till en, inom kort, färdig villa med tillhörande garage. Bakom kulisserna finns anekdoter om de motgångar som ofta följer en större renovering, motgångar som i det här fallet föder framgångar. Bloggen delar med sig av sina kunskaper på ett instruerande och lättförståeligt sätt med både bilder och text – och det är just den kunskapsöverföringen som gör Voxxela till Sveriges bästa byggblogg. 

Läs mer om vinnaren Alexandra Lindholm som driver byggbloggen Voxxela här.

Andra platsen tilldelas Stationen 1887 – en byggblogg där läsaren får följa med när ett gammalt stationshus i Näsviken omvandlas till ett modernt drömboende.

Ett unikt byggprojekt som inspirerar till nya typer av renoveringslöningar. Kunskapen och skickligheten som återges i de kreativa före- och efterbilder ger klara instruktioner över hur idéerna går att omvandla till det egna renoveringsprojektet. 

På tredje plats i Årets Byggblogg kommer Spiken i Foten där Felicia Jensen och Fredrik Wallbring är inne på sitt fjärde renoveringsprojekt.

I Spiken i foten blandas motgångar med framgångar när detta unga par renoverar sin etta i Danderyd. Igenkänningsfaktorn är hög när paret ärligt visar det kaos som uppstår under en renovering och sedan hur man löser det och kommer framåt. 

Stort tack till alla byggbloggar för ert deltagande och framförallt för ert arbete att dela med er av era renoveringskunskaper. ”

Intressant att dom tror att vi renoverar en etta bara… Vi är jätte glada för en tredje plats, tack så mycket till alla och grattis till Voxxela och Stationen 1887! 

Annonser

One thought on “Årets Byggblogg

  1. Ping: Idag kom dom… | spikenifoten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s